dilluns, 10 d’abril del 2017
Criteris d'avaluació
Comprovarem que s’han aconseguit els objectius mitjançant els següents criteris d’avaluació:
1. Usa correctament el lèxic dels aliments i la cuina.
2. Sa diferenciar els substantius comptables i incomptables.
3. Expressa la quantitat amb els determinants some i any.
4. Sa escriure textos instructius fent ús de les estructures gramaticals i de seqüència estudiades en la unitat.
5. Elabora plats tradicionals de la gastronomia valenciana.
6. Valora la importància d’una dieta equilibrada per una vida saludable i desenvolupa hàbits saludables en relació amb la nutrició i la dieta.
7. Mostra una competència adequada de comprensió i producció oral i escrita en anglés.
8. Mostra una actitud positiva envers de la cultura anglesa i valenciana i utilitza les dues llengües per a comunicar-se amb el professor i els companys.
9. Utilitza les destreses bàsiques de la llengua (escoltar, parlar, llegir, escriure i conversar) tant per processar informació com per comunicar-se amb el professor i els companys.
Pel que respecta als tipus d’avaluació, al llarg d’aquesta unitat troben tres tipus:
INICIAL: mitjançant preguntes per conéixer què saben els alumnes del tema.
CONTINUA: mitjançant les diferents activitats que els alumnes realitzaran durant les lliçons.
FINAL: avaluació de la tasca final.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada