dilluns, 10 d’abril del 2017

Criteris d'avaluació


Comprovarem que s’han aconseguit els objectius mitjançant els següents criteris d’avaluació:

1. Usa correctament el lèxic dels aliments i la cuina. 

2. Sa diferenciar els substantius comptables i incomptables. 

3. Expressa la quantitat amb els determinants some i any. 

4. Sa escriure textos instructius fent ús de les estructures gramaticals i de seqüència estudiades en la unitat. 

5. Elabora plats tradicionals de la gastronomia valenciana.

6. Valora la importància d’una dieta equilibrada per una vida saludable i desenvolupa hàbits saludables en relació amb la nutrició i la dieta. 

7. Mostra una competència adequada de comprensió i producció oral i escrita en anglés. 

8. Mostra una actitud positiva envers de la cultura anglesa i valenciana i utilitza les dues llengües per a comunicar-se amb el professor i els companys. 

9. Utilitza les destreses bàsiques de la llengua (escoltar, parlar, llegir, escriure i conversar) tant per processar informació com per comunicar-se amb el professor i els companys.


Pel que respecta als tipus d’avaluació, al llarg d’aquesta unitat troben tres tipus: 

INICIAL: mitjançant preguntes per conéixer què saben els alumnes del tema. 

CONTINUA: mitjançant les diferents activitats que els alumnes realitzaran durant les lliçons. 

FINAL: avaluació de la tasca final. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada